14 de novembre del 2008

Moodle, eh?

És evident que el món avança i és evident que les tecnologies fan que el món avanci més ràpidament. Tot s'està modernitzant i se suposa que el canvi és per millorar, però: i si no millorem? les tecnologies estan en constant mutació, cada poc temps surten noves versions de programes, nous navegadors, noves maneres de gestionar informació, sembla que si no actualitzes estiguis en perill de mort.

La meva reflexió ve a partir de l'aula global de la nostra estimada UPF (reflexió o queixa, que cadascú ho entengui com vulgui). Ens han anat canviant cosetes, treient opcions a secretaria acadèmica... però el pitjor de tot ha sigut aquest any: han canviat una aula global que funcionava per posar un moodle que no tira.

El Moodle no tira, la majoria de professors no hi han pogut penjar res, no tenen les nostres llistes de noms (i ja portem 7 setmanes, aviat dites), no els funciona el correu i els alumnes no sabem com coi va tot plegat.

És evident que les coses s'han d'actualitzar, però s'han d'actualitzar si les millores funcionen! si una cosa no va, no va, i sincerament, penso que posar-ho simplement perquè "aquest programa és més nou" o "mola més" o "és que a l'altre uni ho tenen" no val la pena. Jo, personalment, vull que torni l'altre aula global, ens l'estimavem tal com era.

Un consell: les coses mal fetes es fan dues vegades, si s'ha de canviar alguna cosa, que sigui per bé, sinó ho haureu de tornar a canviar.

1 comentari:

Carles ha dit...

Però en tot cas no és culpa del moodle. És de la gestió que en fem.

Sóc un apasionat d'aquest sitema de Campus virtual onpen source.